BÜYÜKŞEHİR

Gayemiz Sporun Birleştirici Ruhunu Adana’ya Hakim Kılmak

“BELEDİYEMİZİN İMKANLARI HİZMETLERİNDE’’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, amatör spor kulüpleri ile birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi. Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Halil Hızlısoy’un amatör spor kulüplerine belediyece verilen destekleri aktarmasının ardından bir konuşma yapan Başkan Sözlü, göreve geldiğinden bu yana amatör kulüplere yasal çerçevede hakkaniyetle yardımlar yaptıklarını ifade ederek, sportif manada duyulan araç gereç desteğinden, ulaşıma kadar belediyenin kapılarını ardına kadar açtıklarını söyledi.

‘’BAŞARILI SPORCULARIN SAYISININ ARTMASINI İSTİYORUZ”

Başkan Sözlü konuşmasına şöyle devam etti: “Çok ağır mali sorumluluklarımız var hizmetimizin fiziksel yükü kadar manevi yükü de ağır. Adana’da ilkleri gerçekleştirdik. Bunları yaparken de siyasi ayrım gözetmedik, spora destek gözüyle bakan, sporun birleştirici ruhunu şehrimizde tesis etmek istedik. Lisanslı sporcu sayısını artırmak, olumlu katkı koymak nihai yüksek hedefimiz. Başarılı sporcuların sayısının artmasını istiyoruz. İnsanımıza olan inancımız hemşerilerimize bağımızla amatör spor kulüplerinin yanındayız”

Programın sonunda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından genç sporculara ve kulüplere plaketleri takdim edildi.

 
 

Başa dön tuşu