SİYASET

Gazeteciler’e Ziyaretler Devam Ediyor

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yoğun bir gün yaşadı. 10 Ocak sabahında başlayan törenlerin ardından ÇGC’nin Atatürk Caddesi Mustafa Gümüşdamla Sokak’taki idari binası akşam saatlerinde de ziyaretçi akınına uğradı.

Gün boyu süren ziyaretçiler arasında AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş ve Yönetim Kurulu üyeleri ile CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcüsü Ulaş Çetinkaya da yer aldı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter M.Ömer Üney ve Yönetim Kurulu Üyesi Mutlu Mete’yle görüşen ziyaretçiler, basının içinde bulunduğu zor koşullara işaret etti.

AK Parti İlçe Başkanı Yeşiltaş, Adana basınının kentin sorunlarına duyarlı yaklaşımıyla takdir gördüğünü, basınla olan fikir alışverişlerinin devam edeceğini kaydetti.

Şehir Plancısı ve Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya ise Türkiye’de basın özgürlüğü önündeki engellerin kaldırılmasının şart olduğunu, basının ekonomik koşullarının düzeltilmesi için hükümetin adım atması gerektiğini vurguladı.

Ziyaretleri için Yeşiltaş ve Çetinkaya’ya teşekkür eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir de ülkemizin basın mensuplarına olan ihtiyacının vazgeçilmezliğine işaret etti.

Başa dön tuşu