GENEL

GAZETECİLERLE BULUŞTU

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper BOYDAK, Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Öğretmen Evi'nde düzenlenen kahvaltı programında yerel gazete sahipleri ve basın emekçileri ile biraya geldi.

 

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper BOYDAK, “ Gazetecilik mesleği her zaman sokağın gören gözü ve kulağı durumundadır. Bu onurlu mesleği ilçemizde icra eden siz değerli basın mensuplarının önerileri ve eleştirileri her zaman bizleri yönlendirici olmuştur. Meslek hayatınızda tüm basın çalışanlarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

 

Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği'nin dört yıldır 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle geleneksel hale getirdiği toplantıya Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ali Alper BOYDAK’ın yanı sıra Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed İslam BÜNÜL, STK temsilcileri ile ilçede yayın yapan yerel gazete sahipleri katıldı.

 

Başa dön tuşu