SANAT

Genç Yeteneklerden ‘Muhteşem’Konser

Ramazanoğlu konağında gerçekleşen muhteşem konser sanatseverlerle buluşurken izleyenler unutulmaz bir gece yaşadı. Genç yetenekler Nüans Müzik Akademisi’nde  öğrenerek çaldıkları enstrümanları  konserde sergile ve izleyenlerden büyük alkış topladı.

 

Nüans müzik akademi sahibi genç girişimci Elif Belce Aslantaş, gençlik konseriyle 2019’a merhaba dediklerini belirterek herkesi müzik aleti öğrenmeye davet etti. Elif Aslantaş, “Yetenek seviyesi ne olursa olsun her bireyin yaşamında müzikte kulağı ve yeri vardır. Hem çocuklara hem de yetişkinlere göre tasarlanmış eğitim metotlarımız uzman ekiplerince verilmektedir. Kendisini müzikle ifade etmek, farklı teknikleri keşfetmek fikir edinmek isteyen herkese aracı oluyoruz. Hedefimiz ileride okullaşarak bu eğitimi kentimizde daha da yaygınlaştırmaktır” Dedi.

 

Piyona öğretmeni Ergun Aslantaş’ta öğrencilerinden gurur duyduğunu ifade etti. Bilimsel ve sanatsal metot her yaş gurubuna müzik eğitimi verdiklerini belirten Aslantaş, “Gençlerimiz  müzik merkezimizde profesyonelliği öğreniyorlar.” Şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu