GENEL

Gençler Başardı

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunca, Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada, 62 ilden 2 binin üzerinde sporcu mücadele etti, 53 hakem görev aldı. Turnuvaya katılan Ceyhanlı üç sporcuda dereceye girerek madalya kazandı.

CEYHAN HALKI GURURLANDI

Şampiyonada Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak tarafından desteklenen üç sporcu dereceye girerek madalya ile dönmesi sporseverleri gururlandırdı. Türkiye  Wushu Şampiyonasında, Ceyhan Belediyesi tarafından desteklenen Göknur Yasin Dündar, Enes Yiğit Dündar kendi kategorilerinde birinci, Hikmet Aziz Sarıkaya ise ikincilik başarısı ile Ceyhanlı sporseverleri gururlandırdı.

BAŞKAN BOYDAK: BİZLER İNANDIK, SPORCULARIMIZ BAŞARDI

Sporun ve sporcuların her zaman destekçisi olduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Ali Alper Boydak, ‘‘Ceyhan Belediyesi olarak tüm spor dallarını destekleme gayreti içerisindeyiz. Spora ve sporcularımıza desteklerimiz artarak devam edecektir. Türkiye  Wushu Şampiyonasına katılan sporcularımıza bizler inandık, onlar başardı. Başarılarıyla göğsümüzü kabartan sporcularımızı tebrik ediyorum’’ dedi.

 

Başa dön tuşu