SEYHAN

Gençler Cumhuriyete Sahip Çıkıyor

YOĞUN KATILIMLI KUTLAMA PROGRAMI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken Adana’nın Yüreğir ilçesinde genç kuşakların organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yoğun katılım ile coşkulu bir şekilde kutlandı. Seyhan Gücü Spor tesislerinde düzenlenen kutlama programına Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Yüreğir İlçe Başkanı İsmet Yüksel, CHP Yüreğir ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GENÇLER GELECEĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Gençlerin kendi başlarına gerçekleştirdiği kutlama programını takdirle karşıladıklarını belirten Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi gençlere emanet etiğini ve gençlerin Atatürk’ün gençlere olan inancını boşa çıkarmadığını söyledi.

Başkan Karalar, “Gençler bizim geleceğimiz, bu ülkenin teminatıdır. İşte bu yüzden Büyük Önder ileriyi görebilen Asrın Lideri Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Çünkü gençlerdeki azim ve kararlığı görmüştür. Sizin gibi gençler olduğu sürece Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır. Atatürk’e kurtuluş ilhamı veren Adana’nın gençlerine de bu yakışırdı. Bayramımız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

GENÇLER ATA’SININ İZİNDİ

Genç kuşaklar adına söz alan Dr. Anıl Taburoğlu ise cumhuriyetin önemini anlattı. Mustafa Kemal Atatürk’ün genç yaşında bu ülkeyi bağımsız bir ülke yapma yolunda kararlı adımlar attığına vurgu yapan Tamburoğlu, bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin gençlerinin Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olduğunu söyledi.

Başa dön tuşu