SEYHAN

Gençler fikirlerini paylaşıyor

AHBAP Adana, Gönüllü Palyaçolar ve Acemi Gönüllüler başta olmak üzere yaklaşık 200 kişinin katılım sağladığı etkinlikte Çukurova, Bilim Teknik ve Çağ üniversitelerinden öğrenci kulüplerinin temsilcileri söz alarak fikirlerini dile getirdi. Toplantıda, Büyükşehir, Çukurova ve Sarıçam Kent Konseyi gençlik meclisleri eş güdüm merkezi oluşturmak için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Ayrıca birçok sivil toplum kuruluşu ile beraber siyasi partilerin gençlik kolları da kahvaltı etkinliğinde temsiliyet gösterdi. 
 

ZEYDAN KARALAR’A TEŞEKKÜR
Seyhan Kent Konseyi Başkanı Haşmet Biçer, kalabalık ve inançlı gençlerin arasında olmaktan duyduğu mutluluğu belirtirken, gençleri Seyhan Kent Konseyi’nin meclislerinde, çalışma gruplarında, enstitülerinde çalışmaya davet etti. Konuşmasında ayrıca Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a Seyhan Kent Konseyi’ne verdiği destekten dolayı teşekkür eden Biçer, bu birlikteliğin sürekliliğinin önemine vurgu yaptı.

 

 

DÜZDÖL, TEŞEKKÜR ETTİ

Seyhan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Anıl Düzdöl ise çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini sunarken, “Uygarlık ve demokrasi insanoğlunun bazı şeyleri kavradığından bu yana hiç terk etmediği, geliştirdiği, evrimleştirdiği iki ana insancıl ögedir. Bugün de kent konseylerinde aradığımız çağdaş uygarlık ve katılımcı demokrasidir” dedi. “Bilgi, toplum, katılım, eşitlik ve insanlık çağımızın en önemli ögeleri olmalıdır” diyen Düzdöl katılımcılara teşekkür etti.

 

PANELE KATILDILAR
Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin sabah bölümünde gerçekleşen etkinliğinin ardından Adana Baro Başkanı Veli Küçük’ün konuşmacı olarak katıldığı panele geçildi. Baro Başkanı Küçük, toplumun tüm kesiminin çocuk ve gençlere karşı daha duyarlı davranış sergilemesi çağrısında bulundu. Hukukçular Lokali’ndeki panelin önemine işaret eden Çukurova Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Ali Deniz Görhan, Seyhan Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Adana Barosu ile birlikte düzenlenen ‘Cinsel İstismar’ konulu panele katılanlara teşekkür etti.

Başa dön tuşu