SPOR

Gençler Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Tamamlandı

Asım Savaş Spor Salon’unda gerçekleştirilen müsabakalarda sporcular birbirlerini yenmek için kıyasıya mücadele ettiler. Müsabakaların sonunda sporcu gençlere seslenen Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, “Öncelikle Ata sporumuz olan güreş sporunu seçen gençlerimizi ve onlara her zaman destek olan velilerini ve beden eğitimi öğretmenlerini tebrik ediyorum.” Dedi. Bahadır, bölgemizde güreş sporuna olan ilginin artarak devam ettiğini güreşte şampiyonların da yine İlimizden çıktığını belirtti.

Kıran kırana geçen müsabakaların sonunda dereceye giren okulların madalya ve kupalarını Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Güreş İl Temsilcisi Veysi Alanoğlu, antrenörler ve okulların beden eğitimi öğretmenleri verdi.

KİMLER DERECEYE GİRDİ?

Genç Kızlar kategorisi serbest sitilde birinci olan sporcular: 50 Kg’da Zeliha Aslan, 53 Kg’da Zerda Yerlikaya, 59 Kg’da Nazmiye Budak, 72 Kg’da Münevver Atlı.

Genç Erkekler kategorisi serbest sitilde birinci olan sporcular: 55 Kg’da Tolgahan Karaoğlan, 60 Kg’da Orhan Can Akagündüz, 63 Kg’da Abdullah Akkurt, 67 Kg’da Metehan Kılınç, 72 Kg’da Onur Cengiz, 77 Kg’da Melih Musa Kurt, 82 Kg’da Halit Dağlı, 87 Kg’da Ufuk Şimşek, 97 Kg’da Harun Karataş, 130 Kg’da M. Özgür Yılmaz.

Genç Erkekler kategorisi greko-romen sitilde birinci olan sporcular: 57 Kg’da Mücahit Yılmaz, 61 Kg’da Enes İnce, 65 Kg’da Orhan Çam, 70 Kg’da Halil Kaya, 74 Kg’da Gökhan Yiğen, 79 Kg’da Berat Ertik, 86 Kg’da Eren Eray Akdoğan, 92 Kg’da Suat Atlı, 97 Kg’da Salih Yılmaz, 125 Kg’da Hakan Bal.

Başa dön tuşu