SPOR

Güçlü yönetim, güçlü takım

Amatör Kümede “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören Kiremithane Spor 4 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak en başarılı kulüp olarak dikkat çekiyor.

Kırmızı-Siyahlılar yeni sezonda, yönetim ve teknik heyetten futbolcusuna kadar büyük ölçüde yenilenen kadrosuyla mücadele edecek.

 

KURMAYLAR BİRARAYA GELDİLER

Kiremithanespor Başkanı Av. Veysel Susar, Muhasip Av. Müslüm Susar ve Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl kulüp binasında yaptıkları 3,5 saat süren toplantı sonrası yeni dönem ile ilgili kararlar aldılar.

Göreve geldikleri ilk yıl kendilerine 4 yıllık bir yol haritası çizdiklerini belirten Kulüp Başkanı Av. Veysel Susar, “4 yılda 4 şampiyonluk elde ederek Amatör Lig’den BAL Ligi’ne adım atmış bulunuyoruz. Kendimize yeni bir rota belirledik ve bu yönde yeni bir yapılanmaya gideceğiz” diye konuştu.

 

KİREMİTHANESPOR’DA  YENİ SEZON PLANLARI

Önümüzdeki sezon güçlü bir yönetim ve güçlü bir takım ile yoluna devam etmek isteyen Kiremithanespor’da Başkan Av. Veysel Susar, daha etkin ve güçlü bir yönetim kurmak için titiz bir çalışma içine girdi. Takımın geldiği noktadan memnun olan başkan, gelecek sezon da iddialı olma adına kurumsallaşmaya büyük bir önem veriyor. Daha güçlü bir takım oluşturmak için de düğmeye basacak.

Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “4 Nisan sonrası yapılacak toplantılar sonrası oluşacak güçlü yönetimle güçlü bir BAL Lig takımı yaratmak istiyoruz. BAL liginde önce güçlü bir yönetim, sonrada güçlü bir takım yaratarak, Kiremithanespor ruhunun devam etmesi için çalışacağız” dedi.

 

ANTRENÖR VE FUTBOLCULAR KONUSU

Adana başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden teknik direktör ve futbolcuların yeni sezonda BAL Liginde mücadele edecek Kiremithanespor’da yer almak istediklerini belirten Başkan Av. Veysel Susar, “Kupamızı almanın ardından henüz bir hafta olmadan teknik adam ve futbolcuların bizi tercih etmeleri memnuniyet vericidir. Birçok teknik adam ve futbolcu ile görüşmemize karşılık herhangi bir transfer yapmadık. Kulüp olarak önceliğimiz güçlü bir yönetim oluşturup, konaklama, stadyum gibi konuları çözüme kavuşturmaktır. Planlı ve programlı çalışmalarımıza bundan sonraki dönemde de devam etmek istiyoruz” diye konuştu.

Başa dön tuşu