YÜREĞİR

GÜREŞİN ASLANLARI ADANA’DA

Yüreğir Belediyesi, Türkiye Güreş Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Şampiyonada Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonu güreşçiler mindere çıkacak. Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonası’nda madalya alan Güreşçilerin yanı sıra, illerinde 1. olan 600’ün üzerinde Güreşçi Olimpiyatlardan sonra ilk defa Adana’da Güreş tutacaklardır.

 

Türkiye'nin aslanlarını Adana'da Yüreğir'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten

 

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan''21-24 Aralık tarihleri arasında  Büyük Erkekler Serbest  Güreş Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacağız. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'da müsabakaları izlemek üzere Adana'mıza gelecek. Bunun yanı sıra Türkiye'nin en ünlü güreşçileri bu şampiyonaya katılarak minderde ter dökecekler.

 

Adana'da ilk defa böyle büyük bir Güreş organizasyonu gerçekleştirecek olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz Öncelikle organizasyonun kentimizde yapılması talebimizi geri çevirmeyen Türkiye Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Aydın’a teşekkür ediyorum. Girişimlerimizle Adana çok önemli bir spor etkinliğine ev sahipliği yapacak. Olimpiyatlardan sonra ilk defa Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Güreşçiler Adana’mızda mindere çıkacak. Bu topraklarda ata sporumuzu yaşatmanın heyecanı ve haklı gururunu yaşıyoruz. Bu sevinci, bu mutluluğu bizimle yaşamak isteyen bütün hemşerilerimizi güreşlere bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Başa dön tuşu