YÜREĞİR

GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Ülkemizin birlik ve beraberliğinin sağlanmasında ve Misakı Milli sınırlarının korunmasında güvenlik güçlerimizin olağanüstü çabaları olduğunu belirten Başkan Çelikcan ''Bizler evlerimizde huzur içerisinde oturabiliyorsak bunu güvenlik güçlerimize borçluyuz. Güvenlik güçlerimiz, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen iç ve dış mihrakların her zaman hedefi olmuşlardır. Bu uğurda birçok vatan evladı şahadete ulaşmıştır. Vatanımızın ve milletimizin güvenliği için şehit ve gazi olan vatan evlatlarına ne yapsak azdır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken yaralı güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyorum.'' dedi.

 

Yüreğir Belediyesi olarak tüm güvenlik güçlerine imkanlar ölçüsünde her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çelikcan ''Canlarını ortaya koyarak ülke güvenliğimizi, can ve mal güvenliğimizi sağlayan güvenlik güçlerimizin hakkını ödeyemeyiz.'' şeklinde konuştu.

 

Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş hizmet binalarının Yüreğir İlçesi sınırları içerisinde olduğunu belirtti. Yüreğir Belediyesi'nin her zaman yanlarında olmasından memnunluk duyduklarını dile getirdi.

Başa dön tuşu