YÜREĞİR

”HAİNLER ASLA HEDEFİNE ULAŞAMAYACAK!”

Terörün asla hedefine ulaşamayacağını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Biz ülke olarak bölgede oynanan oyunları bozduğumuz için bütün terör örgütleri ve işbirlikçilerinin hedefindeyiz. O hainler ve işbirlikçileri şunu iyi bilsin ki ülkemiz teröre asla teslim olmayacak, terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Milletimizin birlik ve beraberliği, vakur ve sağduyulu tavrı alçaklara verilen en güzel cevaptır.

 

Cumartesi günü sabah saatlerinde Kayseri’de çarşı iznine çıkan sivil askerimize yönelik gerçekleştirilen alçak terör saldırını bir kez daha lanetlediğini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ''Hain saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.'' şeklinde konuştu.

 

BAŞKAN ÇELİKCAN’DAN MİTİNGE DAVET

Her zamankinden daha çok birlikte olmaya ihtiyacımız olduğunu dile getiren Başkan Çelikcan vatandaşlarımızı 20 Aralık Salı günü saat 12.30’da İstasyon Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan “TERÖRE HAYIR KARDEŞLİĞE EVET” mitingine davet etti. Başkan Çelikcan “Oyuna gelmeyeceğiz. Provokasyonlara asla izin vermeyeceğiz. Şimdi daha fazla bir olma zamanı. Milli birlik ve kardeşliğimizi güçlendirecek, terörle mücadelede galip geleceğiz. Terör kaybetmeye mahkumdur. Bütün vatandaşlarımızı ellerinde al bayraklarıyla 20 Aralık Salı günü saat 12.30’da İstasyon Meydanı’nda buluşmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Başa dön tuşu