GENEL

Hatay Tadım Sofrası Adana’da Açıldı

Açılış kurdelasını Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Yamanyılmaz ve Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Konfederasyonu (ÇUKUROVASİFED) Başkanı Ali Doğan’ın kestiği Hatay Tadım Sofrası iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin akınına uğradı.

 

DAMAK ZEVKİ BURADA

Cemalpaşa Mahallesi’nde nezih bir mekanda hizmet vermeye başlayan Hatay Tadım Sofrası’nı Adanalılarla buluşturan ortaklar Cengiz Yoldaş, Selehattin Nas ve Bülent Gedikli damak zevkine önem verenlerin uğrak yeri olacaklarını iddia ettiler.

 

ÜÇ ŞEHRİN LEZZETLERİNİ KEŞFETTİK

Henüz açılalı 10 gün olmasına rağmen ful hizmet verdiklerini belirten ortaklardan Cengiz Yoldaş, “Şimdiden randevulu gelmeye başladılar. Müşterilerimize, Hatay’dan özel olarak getirdiğimiz ustalarımızın yaptığı 35 çeşit meze ile 26 çeşit sıcak ve et yemeklerini hem de çok ucuza sunuyoruz. Her kesimden insanların vazgeçilmez mekanı olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca, Gaziantepli olan eşim Ayşegül Yoldaş’ın farklı yorumuyla  Adana-Gaziantep ve Hatay mutfağının karışımından oluşan farklı lezzetleri de keşfettik. Bol acılı ve baharatlı yemeklerimizi tadına varanların mekanımızın müdavimi oldular.” dedi.

 

HATAYLI USTALAR ARTIK ADANA’DA

Ortaklardan Selehattin Nas ve Bülent Gedikli de, ‘Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir’ sözünde büyük bir istisna yaparak Hatay’ın geleneksel lezzetlerini Adanalılara tattırmak istediklerini belirterek, “Tüm yemek ve mezelerimize sevgimizi ustalıkla ekledik; sizlere en iyi hizmeti sunmaya talibiz. Şık tasarımı ile muhabbetinizi renklendirecek restoranımızda Adanalıları ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hatay’ın tüm geleneksel ve vazgeçilmez lezzetlerini toplayıp Hataylı ustaları da ekibimize katıp Adana’ya getirdik” dediler.

Başa dön tuşu