SPOR

Haydi Kiremithanespor’a destek zamanı

Pazar günü saat 14.00’da Kayhan Kaynak Kardeşler Stadyumu’nda oynanacak zorlu karşılaşma öncesi ev sahibi Kiremithanespor 37 puan ile sıralamada 4.sırada yer alıyor.

Ligde ilkyarı iki takım arasında oynanan karşılaşma 3-3 beraberlikle sona ermişti.

 

Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen karşılaşmanın hazırlıklarını hafta başından itibaren sürdüren kırmızı-siyahlılarda futbolcuların hırslı ve istekli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

 

Ligde son 7 haftaya girilirken şampiyonluk yolundaki iddialarını sürdürebilmek amacıyla kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları maçı mutlak suretle kazanmalarının gerektiğini belirten Kiremithanespor Basın Sözcüsü K. Yalçın Göl, “Ligde ilkyarıyı arzu ettiğimiz yerde tamamlamamıza karşılık 2.yarıda oynadığımız maçlarda hiç beklemediğimiz kötü sonuçlar aldık. Rakiplerimizin de sürekli puan kaybetmeleri nedeniyle hala şampiyonluk şansımızı sürdürüyoruz. Bu hafta sahamızdaki maçı kazanarak bir seri başlatmak istiyoruz. Zorlu 90 dakikada tüm sporseverlerin desteğine ihtiyacımız var. Haydi Kiremithanespor’a destek zamanı “ diye konuştu.

 

Başa dön tuşu