SEYHAN

Hedef, kendine yeten ve mutlu bireyler

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yayınladığı mesajında, engelli bireylerin temel haklardan eşitçe yararlanması adına herkese görev düştüğünü vurguladı. Başkan Akay mesajında şu görüşlere yer verdi;

“TEMEL HAKLARDAN EŞİT YARARLANMALARI GEREKİYOR”

“Engelli bireylerin sağlık, eğitim ve çalışma hayatı gibi temel haklardan eşit şekilde yararlanabilmeleri için hepimizin üzerimize önemli görevler düşüyor. Seyhan Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yapmanın gayreti içerisindeyiz. Engelsiz bir yaşam için, engelli vatandaşlarımızın, sağlık, eğitim ve çalışma yaşamında yer alabilmelerini sağlamak gerekiyor. Ayrıca karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırarak daha güzel bir hayat sürebilmeleri adına somut projelerle onlara katkı sağlamaya devam ediyoruz.

“HEDEF, ENGELLİ BİREYLERİN KİMSEYE MUHTAÇ OLMADIĞI BİR DÜNYA”

Pek çok engelli vatandaşımız fırsat ve imkan verildiğinde ne kadar başarılı olabileceklerini, gurur duyulacak işlere imza atacaklarını ispat etmişlerdir. Engellilerimizin kendi kendilerine yetebilen, kimseye muhtaç olmadığı koşullar içerisinde, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmeleri en büyük amacımızdır. ’Engelli’ söyleminin ortadan kalkacağı saygı, sevgi ve karşılıklı hoşgörüyü eksik etmediğimiz bir dünya dileğiyle ‘engel tanımayan’ tüm vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum”

 

Başa dön tuşu