GENEL

“Hedefimiz ‘engelsiz’ Akçakale”

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Ayhan, engelli olmanın bir tercih meselesi olmadığını, engelli bireylere gerekli özenin ve saygının gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Ayhan, mesajında, engelli bireylerin önlerini açmak gerektiğinin altını çizerek, “Bize düşen görev, engelli bireylerimizi topluma kazandırmak ve önlerini açmaktır. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu nedenle engelli bireylerin yaşam koşullarını ve şartlarını iyileştirmek de bizim asıl görevlerimizden biridir” dedi.

İlçede yaşayan engelli bireylerin sorunlarını, onlarla devamlı yüz yüze görüştüğünü ifade eden Ayhan, temennilerinin engelsiz bir ilçe olduğunu, bu doğrultuda çalıştıklarını aktardı. Ayhan, mesajında şunları kaydetti:

“İlçemizde engelli bireylerimize gereken önemi ve değeri veriyoruz. Kendilerini zaman zaman evlerinde ziyaret edip, sorunlarını bire bir onlardan dinliyoruz. Caddelerimizi, sokaklarımızı ve kurumlarımızı onlar için iyileştiriyor, kolay ulaşım sağlamaları için çalışıyoruz.”

Başa dön tuşu