GENEL

Hekimlerin Futbol Turnuvasında Centilmenlik Kazandı

Futbol Turnuvası Organize Komitesi yürütücüleri Prof. Dr. Yusuf Karataş ve Genel Sekreter Dr. Mürşit Enis Akyüz’ün topa vuruşuyla başlayan turnuva ‘Mesleki Dayanışma’ teması üzerine kuruldu.

 

BİRBİRİNE SAYGININ ÖNEMİ VE BİRLİKTE HAREKET ETMENİN GÜZELLİĞİ YAŞANDI

A ve B olmak üzere iki grupta 8 hastane takımının turnuvada yer aldığını belirten Adana Tabip Odası Genel Sekreteri ve Turnuva Organize Komitesi Yürütücüsü Dr. Mürşit Enis Akyüz,  yaptığı açıklamada “Şirin Halı Sahada oynanan Adana Tabip Odasının 10. Futbol turnuvasını geride bırakıyoruz. Turnuvaya katılarak sporun birleştirici gücünü, dostluğunu gösteren tüm hekim arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ülkemizde üzülerek izlediğimiz taraflaşmanın, farklı olana karşı hıncın yükseldiği bu günlerde; birbirine saygının önemini, birlikte hareket etmenin güzelliğini, hekim olmanın insan sevgisi ile birleştirerek ortaya koyan güzel bir turnuvayı izlemiş olduk. Umarız tüm rekabetler, bu turnuvada gördüğümüz gibi saygı ve dostluk dolu olur.” dedi.

 

ŞAMPİYON ÜROLOJİ SPOR

Adana Tabip Odası Futbol Turnuvasında Güney Spor’u 3 – 1 yenen Üroloji Spor şampiyon oldu.

İkincilik unvanı Güney Spor’da kalırken üçüncülük için oldukça çekişmeli geçen Başkent Spor ve CSI Adana Spor maçı 7 – 7 berabere bitti. Penaltı atışlarının belirlediği skorda üçüncülük Başkent Spor’un oldu.

 

BAŞKANDAN BAKLAVA

Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Adana Tabip Odası yöneticileri tarafından verildi. Başkan Prof. Dr. Ahmet Hilal, sporcu hekimlere baklava ikram etti.

Başa dön tuşu