YAŞAM

Hepimiz yarınların yaşlılarıyız

Müzik eşliğinde şarkılar söyleyip dans eden deneyimli büyüklere seslenen AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, "İş dünyasının genç temsilcileri olarak sizlerle bir arada olmaktan, sizlerden ilham almaktan, deneyimlerinizden, yaşam enerjinizden yararlanmaktan son derece mutluyuz" dedi. 
 

 

GELENEK SÜRÜYOR
Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında AGİAD'ın geleneksel buluşması yine gerçekleştirildi. Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, AGİAD'ın davetlisi olarak Yelken Kulübü'nde buluştu. AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, kıdemli büyükleri kapıda karşıladı.

 

AGİAD üyeleri, huzurevi sakinleriyle yan yana oturarak onlarla sohbet etti, güzel anları paylaştı. Oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, iş dünyasının genç temsilcileri huzurevi sakinleriyle fasıl eşliğinde şarkılar söyleyip birlikte dans ederek doyasıya eğlendi. 
 

 

AGİAD'A TEŞEKKÜR 
Etkinlik dolayısıyla AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı'ya huzurevi sakinlerinin el emeği bir armağanı sunan Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ünzile Uzun Tülü, "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası'nda bizleri yalnız bırakmayarak misafir eden AGİAD'ın değerli yönetici ve üyelerine çok teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

'EMEĞİNİZİ UNUTAMAYIZ'
Çok yakın ilgi gösterdiği huzurevi sakinlerine seslenen AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı ise, "Geçmişimiz bizim geleceğimize ışık tutan rehberimizdir aynı zamanda. Ülkemizin, memleketimizin, milletimizin üzerinde sizlerin emeğini unutmak ne mümkün.

 

Hepimiz, yaşlılığın bir son değil, yaşamın yeni alanlarına 'yelken' açmak olduğu konusunda hem fikiriz. İşte tam da bu nedenle, iş dünyasının genç temsilcileri olarak sizlerle bir arada olmaktan, sizlerden ilham almaktan, deneyimlerinizden, yaşam enerjinizden yararlanmaktan son derece mutluyuz" diye konuştu. 
 

 

'HEPİMİZ YARININ YAŞLISIYIZ'
Konukların Yaşlılara Saygı Haftası'nı kutlayan Gülümsün Adalı, şunları söyledi:
"İşte içinde bulunduğumuz bu hafta, dünümüzü aydınlatırken yarınımıza ışık tutan, geleceğimizi aydınlatan, toplumumuzdaki yeri ve önemi azımsanamayacak kadar büyük olan değerli büyüklerimize şükran duygularımızı sunma fırsatı sunuyor.

 

Hepimiz yarının yaşlılarıyız. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygının, gelecek kaygılarımızı azalttığı gibi herkesin yaşama güvenle bakmalarını sağlayacağının farkındayız. Yaşamını çalışarak, üreterek, değer yaratarak geçiren siz değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyor, tüm güzel duygularımızla hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kıdemli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice güzel günler diliyorum."

Başa dön tuşu