GENEL

“Her zamankinden daha güçlü, daha kararlıyız”

Karaarslan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, birilerinin emri doğrultusunda Türkiye’yi yeniden dizayn etmek isteyen hainlerin, belki de hiç beklemedikleri bir şekilde sert kayaya çarptığını ifade etti.

 

Gücünü geçmişinden, ecdadından alan Türk milletinin, Kurtuluş Savaşı’nda 7 düvele karşı verdiği büyük mücadele ruhuyla hainleri bertaraf ettiğini belirten Kararaslan, “Bayrağımızın neden kırmızı olduğunu unutan vatan hainleri, ellerinde sadece al bayrağı olan milletimize, tüm silahlarıyla saldırmıştır. O kara gecede, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen aziz milletimiz, canı pahasına bir adım dahi geri atmayarak, büyük bir destan yazmıştır” ifadelerini kullandı.

 

15 Temmuz gecesi Türk milletinin, askeri ve polisiyle tek yürek olduğunu vurgulayan Karaarslan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“O gece Türkiye’yi ele geçirmeye çalışan terör örgütü ve arkasındaki güçler şunu iyi bilmeli ki; Türk milleti her zamankinden daha güçlü ve daha kararlıdır. Bu millet, ülkemizin büyümesine, gelişmesine engel olmaya çalışanlara asla fırsat vermeyecektir. Bu vesileyle; ellerinde al bayrak, dillerinde tekbir, gönüllerinde imanla darbeye ‘dur’ diyen kahramanlarımızı bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”

Başa dön tuşu