GENEL

HERŞEY ADANA İÇİN

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Ak Parti Adana il Başkanı Mehmet Ay ‘a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kamu Müteahhitlerinin önündeki sıkıntılar ve çözümü ile alakalı önemli adımlar atıldı. 

 

KAMU MÜTEAHHİTLERİNİN ÖNÜ AÇILACAK

Adana Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ay “AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek, Müteahhitlerin Ülke ekonomisindeki lokomotif görevi yaptığını ve bu sektörün ayakta kalmasına dikkat çekti. Bunun için iktidar olarak üzerlerine düşen desteği yapacaklarını” açıkladı. Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay “Kamu Müteahhitlerinin özellikle Adana menşeili kardeşlerimizin önlerinin açılması gerekiyor. İlk olarak önümüzdeki günlerde Kamu Banka yetkili temsilcileriyle her iki tarafı bir araya getirip banka mektubu, teminat gibi konularda gerekli konulardaki kıstasları yumuşatma çabalarımız olacak. Tüm gayretimiz yatırım olarak işlerin açılması ve özellikle Adana Müteahhitlerimizin işlerin dahilinde olmasını sağlamaktır.” Dedi. 

 

HERŞEY ADANA İÇİN

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında “Geçirmiş olduğumuz süreçte yaşadığımız ekonomik sıkıntılar sektörü oldukça zora sokmaktadır. Buna birde Adana’daki yatırım işlerinde özellikle Kamu Bankaların önlerine çıkardıkları bürokratik engeller var. Bunların çözümü noktasında İl Başkanımız Mehmet Ay’ın alakası ve hassasiyeti bizi memnun etmiştir. Kendisine müteşekkiriz. Bu vesileyle kendisine görevinde başarılar diliyoruz. İnşallah bu yeni dönemle birlikte her şey Adana içi daha yaralı olacağına inanıyoruz.” Dedi. 

 

Başa dön tuşu