ÇUKUROVA

“HİZMETLERİNİZİ TAKİP EDİYORUZ”

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, 11 aile derneğinin biraraya gelerek oluşturduğu Karşıyaka Cenaze Kaldırma ve Sosyal Yardımlaşma Dernekleri Platformu Başkanı Gazi Mavruk, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e, "Acı, tatlı her anımızda sizi yanımızda görüyoruz. Sizi ikinci Eşberk olarak görüyoruz" dedi.

Platform üyesi dernek başkan ve yöneticilerini makamında ağırlayan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, sadece Çukurova değil, Adana'nın her yerinde olmak için çalıştığını belirterek, "Adana halkına hizmet ve halkımızın yanında olmak bizim asli görevimiz. Sizleri burada birarada görmek ve ağırlamak bizim için büyük mutluluk" diye konuştu.

 

"HİZMETLERİNİZİ TAKİP EDİYORUZ"

Yüreğir ilçesinde kurulan GÜNDER, Coşkuntuncel-Küçükaltın Aile Derneği, Cumhuriyet Mahallesi Derneği, Eşberkler Aile Derneği, Güneşli Mahallesi Derneği, Çavlaklar Aile Derneği, Karşıyaka Kültür Sosyal Yardımlaşma Derneği, Mansurzade Aile Derneği, Mavruklar Aile Derneği, Seyhan Haydaroğlu Mahallesi Derneği ve Zamlut Aile Derneği'nden oluşan platform adına konuşan Gazi Mavruk, "Sizin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Adana'nın ihtiyaç olan her yerine hizmet götürüyorsunuz. Acı, tatlı tüm anlarımızda yanımızda sizi görmek bizleri mutlu ediyor. Sizin bu desteğinizi hiçbir zaman unutmayacağız" dedi. Platform olarak Ali Hocalı Mezarlığı'nın bakımsızlığından söz eden Mavruk, "Buraya bir gasilhane ve abdest alınacak yer yapılması için birçok kuruma başvurduk ama bir cevap alamadık. Sizden bu konuda destek bekliyoruz" diye konuştu.

 

BÜROKRATLARINA TALİMAT VERDİ

Platform üyelerinin mezarlık ile ilgili taleplerini duyar duymaz bürokratlarına talimat veren Başkan Soner Çetin, Ali Hocalı ile birlikte bölgedeki 3 mezarlığın Büyükşehir Belediyesi görev yetki ve sorumluluğunda olmadığını belirterek, "Adana'nın her yerine hizmet götüreceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Sizin bu haklı talebinizi de önümüzdeki ay meclis gündemine alarak, bir an önce mezarlıktaki ihtiyaçlarınızın giderilmesini sağlayacağız. Türkiye'nin en büyük cemevini 7 ayda bitirip teslim eden, cami inşa eden bir belediye başkanı olarak, sizlerin bu talebini yerine getirmek için derhal çalışmalara başlayacağız. Her fırsatta söylediğim gibi, hizmet gitmeyen her yere hizmet götürmek, halkımızın sorunlarına çözüm olmak bizim asli görevimiz. Bizim, sevdamız da büyük, hedefimiz de" şeklinde konuştu.

 

İKİNCİ EŞBERK BENZETMESİ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in taleplerine samimi yaklaşmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Gazi Mavruk, 1989 yılında Yüreğir ilçesinin ilk belediye başkanı seçilen ve halkın büyük sevgisini kazanan Sabahattin Eşberk'e benzerliğini ifade etti. Mavruk, "Sizi ikinci Eşberk olarak görüyoruz. Bu desteğinizi hiçbir zaman unutmayacağız" ifadesini kullandı.

Başa dön tuşu