YAŞAM

HİZMETTE AYRIMCILIK OLMAZ

Ceyhan Belediye Başkan vekili Ali Alper Boydak, AK Parti İlçe Başkanı Cemal Saim Çetenak ve ekibi ile beraber Kurtkulağı, Kurtpınarı, İncirlik, Sarımazı mahallesinde düzenlenen toplantılara katıldı. Partilileri ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Başkan Boydak vatandaşların daveti üzerine ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

BOYDAK:” HİZMETTE AYRIMCILIK OLMAZ”

 

Vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını belirten Başkan Boydak, ''Büyükşehir Yasası ile mahallemiz olan köylerimizin yollarını yaparak güzelleştirdik, merkez mahallerimize yaptığımız tüm hizmetleri köylerimize uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için önemli, gece gündüz demeden çalışıyor tüm mahallelerimize eşit hizmet sunuyoruz. Vatandaşlarımız bize olan teveccühlerini 24 Haziran seçimlerinde gösterdiler. Teşekkür etmek ve taleplerini dinlemek üzere bugün bu ziyaretleri gerçekleştirdik'' ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşlar ise Başkan Boydak'a mahallelerine gösterdiği ilgiden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, ''Yerel seçim stardı verilmeden çalışmalara başlayan Başkanımız sayın Boydak'a, bizleri ziyaret ederek fikir ve taleplerimizi dinlediği için teşekkür ediyoruz, kendisi ile gurur duyuyoruz'' dediler.

 

Başa dön tuşu