SPOR

HOŞGELDİN KİREMİTHANESPOR

Amatör Kümede “Uyuşturucuya hayır, spora evet” sloganıyla kamuoyundan büyük destek gören Kiremithane Spor 4 yılda 4 şampiyonluk yaşayarak en başarılı kulüp oldu.

 

Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Kiremithanespor kendi tesislerinde Vefaspor ile özel maç oynadıktan sonra kupa törenine katıldı. Şampiyon takıma kupası düzenlenen törenle ASKF Başkanı Dt Ahmet Bozan verirken, teknik heyet ile sporculara madalyalarını ASKF yönetim kurulu üyeleri Tufan Boydağ, Ergin Ulun, Hüseyin Arat ile Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı taktılar.

 

BAL LİGİ HAYIRLI OLSUN

Sezon başında belirledikleri hedeflere teker teker ulaştıklarını belirten Kiremithanespor Kulübü Başkanı Av. Veysel Susar, “Sezon başından itibaren iddialı kulüpler ile giriştiğimiz kıyasıya şampiyonluk mücadelesinde mutlu sona ulaştığımız için mutluyuz. BAL Ligi  tüm Kiremithane’ye hayırlı olsun. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

ŞAMPİYON HOCA GURURLU

Zorlu ligi tek yenilgi ile şampiyon olarak tamamladıklarını belirten Kiremithanespor’un başarılı Teknik Direktörü Burhan Sürer, “Yardımcım Süleyman Dalgıç ve oyuncularımız ile çok çalıştık ve sonunda başardık. Camia olarak sezon başından bu yana şampiyonluğa kilitlenmiştik, çok şükür ki bunu da başardık. Bizleri hiçbir zaman desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu şampiyonluk Kiremithanespor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

 

Başa dön tuşu