SİYASET

HÜKÜMET EHLİYETİNİ YİTİRDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Adayı, Ekonomist Dr. Osman Berke Duvan, milletin 24 Haziran’da “Artık Tamam”  demeye hazır olduğunu vurguladı.

Dr. Osman Berke Duvan, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Adana Şubesi, Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası (EĞİTİM-İŞ) Adana 1 Nolu Şube ve Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM-SEN) Adana Şubesi’ne ziyaretlerde bulundu.

“PEK ÇOK SORUNLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

Bu ziyaretlerde Türkiye’nin ve Adana’nın sorunlarına değinen Dr. Duvan, “Türkiye 72 yıllık çok partili demokratik yaşamının kuşkusuz en önemli seçimine doğru ilerliyor. Seçim yaklaşırken Türkiye’miz eğitimden, ekonomiye, toplumsal barıştan, dış politikaya ve demokratik standartlarımızdaki aşınmaya kadar pek çok sorunla karşı karşıya. Bu sorunlarla baş etme ehliyetini yitirmiş siyasi kadroların, millet tarafından artık tamam denerek dinlendirilmesi gerekiyor. Milletimiz 24 Haziran’da artık tamam demeye hazırlanıyor” dedi.

 
 

Başa dön tuşu