SİYASET

Hükümetin desteği ile Çukurova hak ettiği hizmeti ve değeri alacaktır

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, AK Parti İl Başkanı Şerif Güler ve MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın selamlama konuşmalarından sonra projelerini anlatan Çukurova Belediye Başkan adayı Yusuf Baş, ‘’Cumhur İttifakı Adana için bir şanstır. Hükümetin desteği ile Çukurova’nın kara talihini değiştireceğiz. Çukurova hak ettiği hizmeti ve değeri alacaktır’’ ifadelerini kullandı.

 

Projelerini 28 başlık altında toplayan Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan adayı Yusuf Baş, projelerimizi gerçekleştirdiğimizde Çukurova kardeşliği tesis edilecek, vatandaşlarımız huzurlu ve mutlu olacaktır. Ceketimi koysam kazanır anlayışı ile hareket edenlerin kaybedeceğini de dile getiren Baş, ‘’Biz vizyoner belediyecilikle aşılmadık engel bırakmayacağız. Dünya ile yarışacak projelerimizle Çukurova’yı bir kültür-sanat ve festivaller şehri yapacağız. Ben sizleri yönetmeye değil, Çukurova’nın kalitesini yükseltmeye geliyorum’’ şeklinde konuştu.

 

Devlet-i ebed müddet fikrinin ağır bastığı toplantıda, Çukurova Belediye Başkan adayı Yusuf Baş, projelerini anlatma fırsatı verildiğinden, AK Parti İl Başkanı Şerif Güler ile MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı’da görüşlerini sıcak ve rahat bir ortamda anlatabildikleri için, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’ya ve Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.

 

Başa dön tuşu