GENEL

İHSANİDER’DEN VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRÜNE ZİYARET

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı iken, aynı kuruma Bölge Müdürü olarak atanan Ahmet Develi’ye nezaket ziyaretinde bulunan  İHSANİDER Başkanı  Vet. Hek. Fuat Güneş ve Yönetim Kurulu, hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

Bölge Müdürü Develi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İHSANİDER Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkür etti. Vakıfların misyon ve vizyonundan bahsederek, vakıfları kısaca, ‘’Tarihten bu yana gelen yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kurumsallaşmış halidir’’ diye izah etti. Develi, vakıfların, Türklerin İslamiyet öncesindeki geleneklerinde de  görülen sosyal bir olgu olduğunu belirterek,  Müslüman olduktan sonra  vakıf ve yardımlaşma anlayışının çok daha geliştiğini ifade etti.

İHSANİDER Başkanı Vet.Hek. Güneş de konuşmasında,  üyelerinin yardımlaşma ve dayanışmasının yanı sıra ülke yararına, İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi çerçevesinde; din, dil, ırk ve cinsiyet ayırımı yapmadan,  milli ve manevi değerlere sahip çıkarak sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle katkı sağlamak için çalıştıklarını söyledi.  Güneş,  vakıf anlayışı ve kültürü’nün bir medeniyet bilinci haline gelmesine katkı sağlayan Vakıfları, Bölge Müdürü Develi’nin şahsında kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, İHSANİDER  Başkanı  Vet. Hek. Fuat Güneş’e, Yönetim Kurulu Üyelerinden;  Av. Fatih Ünsal, Baysal Melekoğlu, Hamza Kurt, Mustafa Yıldız, Mehmet Kuş, İbrahim Çay, Av. İsmail İskan ve Ali Karataş  ve Mustafa Kara eşlik etti.

Başa dön tuşu