SANAT

İki solistten musiki ziyafeti

Eşsiz kültür mirasında organize edilen konserde sahne alan Nilay Turhan ve Mustafa Onurbaş, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini seslendirdi. 
 

 

Ramazanoğlu Beyliği döneminin saray selamlığı olan Ramazanoğlu Konağı’nı kültür ve sanat merkezi haline dönüştüren Adana Büyükşehir Belediyesi, İki Solistten Şarkılar konseriyle musiki ziyafeti sundu. Ücretsiz konserde Nilay Turhan ve Mustafa Onurbaş , Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Çile Bülbülüm, Aşkın Kanununu Yazsam Yeniden, Unutulmuş Ne Varsa Sevgiden Yana, Ne Çıkar Bahtırımda Ayrılık Varsa Yarın şarkıları başta olmak üzere Türk Sanat Müziği’nin nadide parçalarını ustalıkla yorumladı.
 

 

Gecenin solistleri Nilah Turhan ve Mustafa Onurbaş’a udda Orhan Karaoğuz, klarnette Musa Hardaldalı, ritm sazda Murat Kinç, kanunda Savaş Sim eşlik etti. Konserin sonunda Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı yöneticileri, sanatçılara çiçek vererek, teşekkür etti. 
Nilay Turhan ve Mustafa Onurbaş, kültür ve sanat merkezine dönüştürülen tarihi konakta Adanalılara konser vermekten büyük mutluluk duyduklarını belirtip, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şükranlarını sundu.

Başa dön tuşu