SİYASET

İl Başkanı Güler’den ‘Çirkin siyaset’e tepki

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili, MHP Kozan İlçe Başkanı Ali Tetik, Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Nihat Atlı ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Kozan’da esnafları ziyaret ederek halkın sorunlarını dinleyip Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarına oy istedi.

 

Kozan’da AK Parti’den aday gösterilmeyen ve başka bir partiden belediye başkan adayı olan bir şahsın, seçim çalışmalarında “Ben kazandıktan sonra AK Parti’ye geçeceğim. Yanımda gezen arkadaşlarım da AK Partili” şeklinde “Çirkin propaganda yaptığı” bilgileri üzerine AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler “Kozan’da partimizden aday gösterilmeyince başka bir partiden belediye başkan adayı olan şahıs, keçeyi suya atmış, Kozan’ı mikser gibi karıştırma derdine düşmüştür. Vatandaşı kandırarak, yalan dolan siyasetle ‘Kozan’a saadet getireceğim’ diyenlerin, hemşehrilerimizin huzurunu kaçırmaya hakkı yoktur. Kozan’da her kim ‘Ben seçildikten sonra AK Parti’ye geçeceğim’ diyerek oy istiyorsa, O kişi, Dünyanın en büyük yalancısıdır. Böylesi yalancılara asla itibar edilmemelidir” şeklinde konuştu.

 

Başkan Güler, devamla şunları söyledi:

 

“Kozan’da Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Sayın Nihat Atlı, AK Parti’li ve MHP’li gönüldaşlarımızın dışında başka partilere mensup kıymetli vatandaşlarımızın da desteğiyle 31 Mart’ta Allah’ın izniyle seçilecektir. Bundan kuşkumuz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ile kurduğumuz Cumhur İttifakı, tüm Türkiye’de olduğu gibi Adana’nın her ilçesinde gizlisi, saklısı olmayan, çok açık, çok net, çok şeffaf, çok ilkeli bir anlayışla seçim çalışması yürütmektedir. İki parti, tüm ilçelerde el ele, omuz omuza birlikte çalışmaktadır. Hedefimiz, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçeleri kazanmak ve Adana’mızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023’te en gelişmiş iller arasına yükseltmektir.”

 
 
 
 

Başa dön tuşu