VALİLİK

İl Tüketici Hakem Heyeti

Ziyarette konuşan Ticaret İl Müdür Vekili Adnan Ekiz ve heyet üyeleri, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinliklerle ilgili olarak Vali Mahmut Demirtaş’a bilgiler verdi.

 

Tüketicilerin ağırlıklı olarak karşılaştıkları şikâyetlerin ve izlenen çözüm yollarının irdelendiği ziyaret sırasında, heyet üyelerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise, tüketici haklarının korunmasında özellikle son yıllarda çıkarılan yasalarla önemli bir ivme kazandığına dikkat çekti.

 

Tüketicilerin bu konuda bilinçlenmesinin de büyük önem taşıdığını ifade eden Vali Demirtaş, “Tüketicilerin karşılaştıkları sorunların İl ve İlçe Hakem Heyetlerimiz tarafından çözümlenmesi çok önemli. Tüketicilerimizin karşılaştıkları sorunların giderilmesi, bu konuda gerekli denetimlerin yapılması konusuna da büyük önem veriyoruz.

 

"15 -21 Mart Tüketici Haftası" dolayısıyla tüm tüketicilerimizin haklarının korunmasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi bir kez daha vurguluyorum. Bu vesile ile İl ve İlçe Tüketici Hakem Heyetlerimizin görevlilerine çalışmalarında başarılar diliyor, tüm vatandaşlarımızın ‘Tüketici Haftası’nı kutluyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu