GENEL

İlknur Kara Okulları Yeni Kampüsünde Eğitime Başladı.

 

İlknur Kara Okulları, dershaneden okul olma sürecinde elde ettikleri başarılarla yeni kampüs alanında 2017-2018 eğitim öğretim yılına merhaba dedi. Sabah saatlerinde İlknur Kara Okulları öğrencileri okul bahçesinde bir araya gelerek yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin çalmasıyla eğitime başladı.

 

İlk Ders Zili Çaldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Kurucu İlknur Kara günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

 

“Yeni Nesillere Örnek Olmalıyız.”

Kurucu Kara, 2017-2018 eğitim öğretim yılına başlamanın coşkusuyla hep birlikte tatlı bir heyecan ve telaş yaşadıklarını söyledi. İlknur Kara Okulları olarak amaçlarını anlatan Kara, şunları kaydetti;

“İlknur Kara ailesi olarak, öğretmenlerimiz ve tüm personelimizle hep beraber çalışarak öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacındayız. Bunu sağlamak için hep birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuklarımıza iyi bir gelecek borçluyuz. Bu düşünceden yola çıkarak emek verdik, okulumuzu hazırladık. Okulumuz sizinle birlikte can bulup, her birinizin beyninde, düşüncesinde ve çalışmalarında hayat bulup dünyaya yayılacaktır. Unutmayınız ki sizde sizden sonraki nesillere borçlu olacaksınız. Bu sebeple çevrenizi ve olanaklarınızı koruma içgüdüsüyle kullanıp yeni nesillere örnek olmalıyız.”  

 

İlknur Kara Okulları Öğrencileri Törenle Yeni Eğitim Öğretim Yılının İlk Dersine Başladı.

Açılış konuşmasının ardından anaokulu öğrencilerinin şiir okumasıyla devam eden tören hep bir ağızdan Andımızın söylenmesiyle son buldu.

Öğrenciler ilk zilin çalmasının ardından 2017-2018 eğitim Öğretim yılının ilk dersine başladı.

Başa dön tuşu