GENEL

İŞ’TE KAZANÇ

2015 yılından buyana yayında olan İş’te Kazanç programına, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, Tümsiad Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Müsiad Adana Şube Başkanı Burhan Kavak, Ayamder Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, Akamder Başkanı Mustafa Karslıoğlu, KUSİ araştırma geliştirme kurulu üyesi Prof.Dr. Selahattin Serin, Kosgeb Genel Müdürü Recep Biçer, Kosgeb Adana İl Müdürü Hüseyin Şen ve kentin önde gelen dinamiklerinden olan iş adamları ile işletmeciler konuk oldu. Gündem her daim kent ekonomisi ve yapılması gerekenler yeni projeler ve yapılan çalışmalar oldu.

 

 

Gazeteci Filiz Tunç Yıldırıcı’nın moderatörlüğünde yayında olan İş’te Kazanç programı bölge ekonomisi anlamında birçok konunun işlenmesi ile bölgede ve ülke genelinde izlenen ekonomi programları sıralamasında ön sıralarda yer aldı.

 

Bereketli topraklar Çukurova’nın nabzını tutan program yeni sezon için 19 Eylül den itibaren Her Salı saat 14:00 izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Başa dön tuşu