GENEL

İstikbal Göklerdedir

Eğitim öğretimdeki başarılarının yanı sıra sosyal etkinlikleriyle de birçok başarılı çalışmaya imza atan Piri Reis Anadolu Lisesi Yönetimi  “Vakit, çocuklarımızı inanç ve azimle geleceğe hazırlama vaktidir.” dedi.

 

Okul yönetimi, öğretmenler öğrenciler ve velilerin katılımı ile okul bahçesinde gerçekleşen tören saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tarih Öğretmeni Çetin Öztürk’ün açılış konuşmasının ardından PRAL eski mezunu Buse Nur Sayılı ile yeni mezun Elif Nisa Güler’in öğrenciler adına konuşmasıyla devam etti. Törende konuşan Okul Müdürü Murat Koçer ise 2018-2019 Eğitim Öğretim sezonuna 240 öğrencinin dokuzuncu sınıflara yerleşmesiyle birlikte toplamda 904 öğrenciyle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi.

Koçer; “Vakit, 17 Eylülde Başladığımız Bu Yolculukta Tüm Zorlukları Aşarak Yola Devam Etme Vaktidir.”

Koçer “Büyük hedeflere ulaşacağımız başarılı çalışmaları birlikte taçlandıracağımız yeni eğitim öğretim yılının ülkemize ve eğitim camiamıza mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim.” Diyerek başladığı konuşmasına  “İnsanın en hünerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer eğitimin en vazgeçilmez hizmet olduğu okullarımızda, vakit, çocuklarımızı inanç ve azimle geleceğe hazırlama vaktidir. Vakit, 17 Eylülde başladığımız bu yolculukta tüm zorlukları aşarak yola devam etme vaktidir. Bu duygu ve düşüncelerle her çocuğumuzun özel ve değerli olduğunu bilerek emanete sahip çıkmak ve geleceğe hazırlamak adına çok çalışacağız. Yolumuz açık olsun.” şeklinde devam etti.

Öğrenciler “İstikbal Göklerdedir” Sloganı Atarak Ellerindeki Balonları Havaya Bıraktı.

 

Konuşmaların ardından tüm öğrencilere dağıtılan kırmızı beyaz balonlar okul yönetiminin işaretiyle öğrencilerin hep bir ağızdan “İstikbal göklerdedir.” Sloganıyla bağırmasının ardından havaya bırakıldı. Renkli görüntülerin ardından öğrenciler sınıflarına geçerek yeni eğitim öğretim yılının ilk dersini yaptı.

Başa dön tuşu