SAĞLIK

KADINLARIN YENİ KORKULU RÜYASI: TUZLUK SARKMASI!

Adı da yemeğe tuz dökerken yaptığımız kol hareketinden geliyor: "TUZLUK SARKMASI". Bu, özellikle kadınlarda çok sık görülen bir şey… Ani kilo alıp verme, hareketsizlik, hamilelik, kötü beslenme ve tuz tüketimi tabii bu "Kol Sarkmasına" sebep oluyor…

“Kollarımda ‘Tuzluk Sarkması’ var. Onları kasa çevirmek en azından sıkılaşmasını sağlamak istiyorum” diyorsanız bu mümkün! Yüzerek de bunu sağlayabilirsiniz. “Yaşım kemale eriyor artık kendime bakmalıyım” diyorsanız yapılabilecek çok şey var. Teknolojide gelinen nokta bu anlamda hayatı oldukça kolaylaştırıyor.

Son teknolojiler…

Geçtiğimiz hafta muhteşem bir açılış ile hizmete giren Aysun Kaya Beauty'de, Feryal Gülman evsahipliğinde Emaar Square’de gerçekleşen lansmanda, güzellik uygulamalarındaki gelişen son teknolojiler ve doğru bilinen yanlışlıklar cemiyetin ünlü hanımları ve basın mensuplarının katılımı ile gündeme getirildi. Aysun Kaya, "Hedefinin kadınlara sağlıklı ve kendilerini daha mutlu, özgüvenli hissettirecek uygulamalar yapmak olduğunu" dile getirdi ve şunları söyledi:

"Sıkı kaslara sahip olduğumuz zaman vücudumuz güzel görünür ve kendimizi iyi hissederiz. Ama zaman içinde, genellikle de 30’lu yaşlardan sonra, yavaş yavaş kollarda sarkmalar ortaya çıkar. Bunun sebebi hareketsizlik, kilo alma, hamilelik, ani kilo kaybı, hormonel değişiklikler, kötü beslenme vb. olabilir. Vücudumuzun diğer bölgelerinde oluşan sarkmaların yanı sıra, en can sıkıcı bölgelerden biri kollardır. Kollarda sarkmalar görülmesi üzücü olabilir ve kıyafet seçerken hoş olmayan görüntüsü yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Kollarda sarkmalar, kolajen ve elastin liflerin azalmasına bağlı olarak derinin sıkılığını yitirmesi sebebiyle oluşur. Bu durum deriyi ve kasları gevşek hale getirir.”

"VelaShape" uygulaması ile kol sarkmalarına son!

Cerrahi müdahale olmadan son derece konforlu bu işlem gözle görülür sonuçla incelme ve vücut şekillendirme sağlıyor. Son teknoloji olan velashape sıkılaşma, selülit problemleri, bölgesel zayıflama, incelmenin yanı sıra çatlak görünümünü hafifletmekte de etkilidir. İncelme, sıkılaşma ve selülit giderme de kullanılan FDA onaylı, cerrahi olmayan ve yüzde 97 hasta memnuniyeti ile sonuçlanan bir işlemdir.

Vücut şekillendirme ve selülit tedavisi için sıklıkla başvurduğumuz yöntem velashape III en büyük özelliği çok kısa sürede uygulanabilmesi ve seans aralığının geniş olmasıdır. İlk etapta haftada 1 i daha sonra 15 günde son seans kapanışları ile uygulanıyor.

Velashape teknolojisini vücudun her bölgelerine uygulayabiliyoruz.

En çok uygulanan bölgeler ;kol-bacak , iç bacak , karın, basen bölgeleridir. Hastalar bu bölgelerinde hızlıca cilt kalitesinde iyileşme ile karşılaşır. Hamilelikten sonra hızlı kilo alıp verme dönemine girildiği için velashape, cilt toparlamasına hızlıca katkıda bulunur. Uygulama sırasında herhangi bir acı hissedilmez. Vakum özelliğinden dolayı masaj etkisi hissedilir. Radyo frekanstan dolayı da biraz sıcak hissiyatı oluşur.

Vakumlu bir terapidir ve bu vakumlu terapi yöntemi sayesinde yağ hücrelerine radyo frekansın daha iyi iletilmesini sağlar. Vücudumuzda bulunan ödemin azaltılmasına yardımcı olur. Doğumdan sonra oluşan sarkmaları sıkılaştırıcı ancak doğumdan 2 ay sonra bu işlem yaptırılabilir.

Başa dön tuşu