GENEL

Kadın tüm insanlığın ilk öğretmenidir

Başkan Pınarbaşı, mesajında, kadınların tüm insanlığın ilk öğretmeni olduğuna vurgu  yaparak, “Huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedekarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörü ile yetiştirdikelri nesillerle geleceğimziin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadır” ifadelerine yer verdi.

 

Türk kadınlarının dirayeti, azmi ve fedekarlığı ile dünya kadınlarına her zaman örnek olduğuna dikkati çeken Başkan Pınarbaşı, “Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlenen kahraman kadınlarımız, geride asla unutulmayacak, günümüz kadınlarına rehber olacak bir miras bırakmışlardır” dedi.

 

Birecik Belediyesi olarak hizmetlerini üretirken, kadınların görüş ve önerilerinin kendileri için yol gösterici olduğunu ifade eden Başkan Pınarbaşı,  şöyle devam etti:

 

“Kadınlarımız her zaman baştacımız oldu. Kadınlarını ihmal eden toplumlar geri kalmaya mahkumdur. Bu duygu ve düşüncelerle;  başta şehit annelerimiz ve onların değerli eşleri olmak üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten kutlar, sağlıklı, başarılı ve mutlu günler dilerim.”

Başa dön tuşu