ÇUKUROVA

Kadınlar Çukurova’da çok mutlu

Fatma Köse ile birlikte MYK üyeleri, Adana il ve ilçe kadın kolları yöneticilerinin de bulunduğu ziyarette Başkan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin kadınlara yönelik hizmetlerini anlattı. Seçim çalışmalarını kadınlar ve gençlerden oluşan bir ekiple yürüttüğünü belirten Başkan Soner Çetin, “Kadınlardan destek almayan hiçbir siyasetçi başarılı olamaz” ifadesini kullandı.

Başkan Soner Çetin; kadınlar için 3 Kadın Ürünleri Pazarı, Atatürk Yaşam Köyü, 7 semt kreşi, 4 kadın sohbet ve dayanışma evi gibi projeler hayata geçirdiklerini belirterek, “Çukurova’da kadınlar çok mutlu. CHP iktidara geldiğinde tüm Türkiye’deki kadınlar mutlu olacak” dedi.

CHP’Yİ KADINLAR İKTİDARA GETİRECEK

Kadınlara yönelik kooperatif kurma hazırlığı yaptıklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, kadın dostu belediye olmanın mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Başkan Soner Çetin, “Kadınlara yönelik çok projemiz var. Bunlardan biri de engelli annelerine yönelik Mola Evi projesi. Biliyoruz ki kadınların desteğini almayan hiçbir siyasetçi başarılı olamaz. CHP de kadınlar sayesinde iktidar olacaktır. Fedakarca yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri kutluyorum” şeklinde konuştu.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de, Adana’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Burada kendimi evimde gibi hissediyorum. Kadın duyarlılığınızdan dolayı bize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başa dön tuşu