GENEL

Kadınlarımız başımızın tacıdı

Özyavuz, Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, ülkemizin kadınlarının, tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerimizde daima en ön safta yer aldığına vurgu yaptı.

 

Ülkemiz kadınlarının bugün her alanda önemli başarılara imza attıklarını belirten Başkan Özyavuz,“Evinde eşine hayat arkadaşı, çocuklarına anne olan kadınlarımız, iş dünyasında da parmakla gösterilen çalışmalar gerçekleştirmektedir. Hemen her alannda görev alan, emek ve değer üreten bütün kadınlarımız başımızın tacıdır. Bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atan kadınlarımız gurur kaynağımızdır” ifadelerine yer verdi. 

 

Aile birliğinin en önemli unsuru olan kadınların, ülkemizin gelişmesinde ve çağdaş düzeye ulaşmasında önemli bir yerinin bulunduğunun altını çizen Başkan Özyavuz, şöyle devam etti:

 

 “Toplumumuzda var olan güçlü aile bağları, aile bireylerinin birbirine gösterdiği sevgi, saygı ve anlayış kadınlarımızın eseridir. Bu duygularla tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, herşeyin gönüllerince olmasını temenni ediyorum” 

 

Başa dön tuşu