YÜREĞİR

KAMUDA KEYFİ SORUN ÇIKARTANLAR CEZASINI ÇEKECEK

Vesayet dönemlerinin tarih olacağını belirten Başkan Çelikcan hükümet krizlerinin de son bulacağını vatandaşlara anlattı. Yalnızca, Şahinağa, Gökçeli, Beyköy, Yenice, Çagırkanlı ve Sarıçam Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan görevde ehliyet ve liyakatin ön plana çıkacağını belirterek "Hızlı karar alan, hızlı icraat yapan etkin bir yönetim modeli oluşacaktır.Hiç bir bürokrat artık bugün git yarın gel demeyecektir." diyerek hantal bürokrasi döneminin sona ereceğini hiç bir bürokratın keyfi hareket edemeyeceğini belirtti.

 

KAMUDA KEYFİ SORUN ÇIKARTANLAR CEZASINI ÇEKECEK

 

Beraberinde AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Av. Ahmet Çözer ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mahalle mahalle gezen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Cumhurbaşkanlığı sisteminin vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak bir çok yenilik getireceğini, gelecek yeniliklerinden birinin ise bürokratik gecikmelerin ortadan kalkacağını belirterek "Cumhurbaşkanlığı üst düzey kamu görevlilerini kararnameyle atıyor ve görevden alıyor. Kamuda gereksiz yere sorun çıkartan bürokratlar artık barınamayacaktır.

 

Yeni yönetim, işbaşına geldiğinde icraatların hızlı bir şekilde yapılmasına engel olanlar görevden alınacaktır. Yerlerine çalışan bürokratlar atanacaktır.

VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARI HIZLA

 KARŞILANACAK BÜROKRASİ AZALACAK

 

 Kanunlara uygun olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacaktır. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacaktır." diyerek bürokraside işi yokuşa sürme döneminin sona ereceğini belirtti.

Başa dön tuşu