SANAT

KANADI KIRIK KUŞLAR

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE TARZIMIZ VAR

İŞKAD Yönetimince Cafe Cosecha-Ziyapaşa’da gerçekleştirilen Söyleşi ve İmza Gününde Atatürkçü düşünce tarzları ve bu konudaki dik duruşlarını koruyarak tüm kadınlara örnek olmayı amaçlayan bir misyon üslendiklerini söyleyerek konuşmasını yapan İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik, “1999 yılında Adana’nın girişimci kadınlarından oluşturduğumuz Adana İş Kadınları Derneği (İŞKAD), Türkiye genelinde alanında da bir ilk’tir. Üyelerimize girişimcilik hedeflerini yükseltme çalışmalarının yanı sıra kültür sanat etkinlikleri düzenliyoruz.

Sosyal sorumluluk gereği birçok konuda üyelerimizin var olan bilgilerini tazeleme, zihinlerde yeni ufuklar filizlendirme gayreti içerisindeyiz.

Hayatın sadece çalışmaktan ibaret olmadığını göstererek gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinliklerle ruhların zenginleştirilip, beslenmesi için bu tür etkinliklerle yolumuza devam ediyoruz. Eğitim desteklemeleri anlamında, gençler ve çocukların gözünde bir ışık projelerimizle yolumuza devam ediyoruz.

Bu gün burada UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi olan,  İtalyancaya çevrilen Nefes Nefese adlı romanı, İtalya'nın en prestijli roman ödüllerinden Premio Roma'da en iyi yabancı roman dalında ödüle layık görülen, kaleme aldığı biyografik eserleri ve romanlarıyla çok okunan ünlü yazarımız Sayın Ayşe Kulin ve dünyaya mal olmuş eserleri hakkında bilgi sahibi olacağız.

İnsan yaşamına anlam katan, farkındalık yaratan kitaplarını imzalatarak sahip olacağız. Değerli yazarımıza geldiği, sizlerinde katılım ve desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

 

KANADI KIRIK KUŞLAR

Ünlü Yazar Ayşe Kulin, son kitabı Kanadı Kırık Kuşlar ve Güneşe Dön Yüzünü, Bir Tatlı Huzur, Adı: Aylin, Geniş Zamanlar, Foto Sabah Resimleri, Sevdalinka, Füreya, Köprü, Nefes Nefese, İçimde Kızıl Bir Gül Gibi, Babama, Kardelenler, Gece Sesleri, Bir Gün, Bir Varmış Bir Yokmuş, Veda, Sit Nene`nin Masalları, Umut, Taş Duvar Açık Pencere, Türkan, Hayat – Dürbünümde Kırk Sene (1941-1964), Hüzün – Dürbünümde Kırk Sene (1964-1983), Gizli Anların Yolcusu, Bora'nın Kitabı, Dönüş, Hayal,  Handan, Tutsak Güneş  gibi kitaplarını yazmış olduğu ruh halini ve kendisine ilham kaynağı olan gerekçeleri söyleşi tadında katılımcılara aktardı.

Merak edilen soruların yanıt bulması ve İŞKAD Başkanı Belgin Özçelik’in Ayşe Kulin’e teşekkür plaketini vermesinin ardından İŞKAD üyeleri ve katılımcılar aldıkları kitapları yazar Ayşe Kulin’e imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başa dön tuşu