YAŞAM

Kangrene dönüşen trafik sorununa neşter

“HALKIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ”

Yıkımın gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı, Birecik halkına seçimlerden önce verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerini söyledi.

 

Saha, Cumhuriyet ve Hoca Şerif mahallelerinin bağlantı yolu olan bu caddenin, trafik yönünden ilçenin en sıkıntılı bölgelerinden biri olduğunu ifade eden Pınarbaşı, “Seçimlerden önce bir söz vermiştik.

 

‘Kangrene dönüşen bu yolu açacağız, trafiği rahatlatacağız’ demiştik. Belediye imkanları kısıtlı olmasına rağmen kamulaştırma işlemlerine başladık ve ilk binanın yıkımını gerçekleştirdik. Bugün, seçim öncesi verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 

Yolun genişlemesiyle bölgede trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını belirten Pınarbaşı, “Bu yıkımların devamı gelecek. Yoldan arta kalan bölümde ise halkın faydalanabileceği bir park alanı oluşturulacak” diye konuştu.

 

HER MAHALLEYE SEMT SAHASI

Her mahalleye bir semt sahası kazandırmak için de çalışma başlattıklarının altını çizen Pınarbaşı, “Bu da özellikle gençlerimiz için önemli bir proje. Her mahalleye kazandırılacak semt sahaları, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacak” açıklamasını yaptı. 

 

Başa dön tuşu