SAĞLIK

Kanlarıyla hayat verdiler

Türk Kızılayı Adana Şubesi’nin kan bağışı kampanyalarına destek çığ gibi büyüyor. Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ve Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın’ın öncülüğünde, kaymakamlık personeli, ilçe milli eğitim müdürlüğü personeli ve okul müdürleri kan bağışında bulundu.
 

Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, kan bağışı öncesi yaptığı açıklamada, Kızılay’ın hem yurt içinde hem de yurt dışında Türk milletinin iftihar kaynağı olduğunu söyledi.
 

Kaymakam Bozacıoğlu, “Dünyanın neresinde bir ihtiyaç sahibi varsa yardıma koşan Türk milletinin iyilik eli Kızılay’ın yanında olmayı bir vatandaşlık görevi olarak görüyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kızılay’a desteklerimiz artarak devam edecektir” dedi.
 

 

“ADANALILARI KAN BAĞIŞINA BEKLİYORUZ”
Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da yaptığı açıklamada kış mevsiminde kan bağışlarının düştüğüne dikkat çekerek, yapılan her bağışın büyük anlam ifade ettiğini söyledi.

 

Her gün bir iyilik buluşmasından diğerine koştuklarını belirten Başkan Saygılı, “Toplumun her kesiminden, devletin her biriminden Türk Kızılayı'nın kan bağış kampanyalarına ilgi gösteriliyor. Değerli bağışçılarımız sayesinde hastalarımız ve hasta yakınlarımız mağdur olmayacaktır. Bugün iyi niyetleriyle kanını bağışlayan ve bu organizasyonda emeği geçen başta Seyhan Kaymakamımız Şenol Bozacıoğlu olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İzzettin Aydın, kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü çalışanları ile okul müdürlerimize teşekkür ediyorum.  Kanlarıyla hayat vermek isteyen tüm hayırsever Adanalıları da kentin farklı bölgelerinde kurduğumuz Kızılay Kan Bağışı noktalarına bekliyoruz” diye konuştu.
 

 

Oldukça yoğun ilgi gören kan bağışı etkinliği sonunda Başkan Saygılı, okullarda yaptığı çalışmalarla Kızılay’a destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti. Aydın da milli eğitim camiası olarak her zaman Kızılay’ın yanında olacaklarının sözünü verdi.

Başa dön tuşu