SPOR

Kaplanda hazırlıklar sona yaklaştı

Gençlik Geliştirme Sorumlusu Eyüp Arın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı.

 

Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlı ekip antrenmanın ana bölümünde orta ve şut çalışması yaptı. Son bölümde taktik oyun oynayan Adanaspor, 80 dakika süren antrenmanı noktaladı.

 

Adanaspor, Antalyaspor maçının hazırlıklarını yarın saat 17:00’da Osman Yereşen Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

 

 

Kamuoyuna Duyurulur;

 

Adanaspor-Atiker Konyaspor maçında çıkan olaylarla ilgili olarak kulübümüz 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında suç duyurusunda bulunmuştu.

 

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında söz konusu olaylara sebebiyet verdiği tespit edilen şahıslar hakkında tedbir kararı verilmiş olup, bu kapsamda ilgililer hakkında;

– Spor müsabakalarını seyirden yasaklama

 

– Müsabaka günü en yakın kolluk birimine başvuru yükümlülüğü

 

– Ve aralarında taraftar derneği yöneticisi olan şahıslar hakkında yöneticilik görevini yapamayacaklarına dair tedbir kararı verilmiştir.

 

Bu anlamda; kulübümüzün uğramış olduğu zararların ilgililerden tazmini için gerekli yasal yollara da başvurulacaktır. 

 

Kulübümüze ve Büyük Adanaspor camiasına zarar veren, sporda şiddet ve düzensizliğe yol açan şahıslarla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Başa dön tuşu