SİYASET

Karaarslan ve Çelikcan birlikte “evet”i anlattı

Mahalle sakinlerine, referandumda neden “evet” denilmesi gerektiğini anlatan Dr. Cüneyt Kararaslan, 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasının, Türkiye’nin geleceğini ilgilendiren en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti. Karaarslan, “Referandumda, daha demokratik daha özgür bir Türkiye için oy kullanacağız” dedi.
 
 
Referanduma kısa bir süre kaldığını ifade eden Karaarslan, “En yüksek ‘evet’ oyunun çıkması için referandum gününe kadar hiç ara vermeden çalışacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Herkesle yüz yüze görüşeceğiz. Türkiye’nin, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni anayasa ile kazanacaklarını hiç bıkmadan usanmadan anlatacağız. Çalışmalarımızın karşılığını da inşallah 16 Nisan’da alacağız” diye konuştu.
 
 
“Evet” demek için birçok neden bulunduğunu, ancak en önemli nedenlerden birinin gelecek nesillere daha güçlü Türkiye bırakmak olduğunu belirten Karaarslan, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde her seçimden mutlaka tek başına iktidar çıkacak, hükümet kurulamama sorunu ortadan kalkacak, kaosa neden olan koalisyon dönemleri tarihe karışacak” ifadelerini kullandı.
 
 
Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da Yüreğir’in 500 bine yakın nüfusa sahip bir bölge olduğuna dikkat çekerek, “Adana’da en fazla mahallesi olan, hizmet alanı en fazla genişleyen ilçe Yüreğir. Biz göreve geldiğimizde 8 bin hektar hizmet alanı vardı, şu anda 100 bin hektar hizmet alanımız var. Ama her yere yetişmeye çalışıyoruz, bunun için büyük gayret gösteriyoru” dedi.
 
 
Mahalle mahalle gezip, millete anayasa değişikliğini anlattıklarını ifade eden Çelikcan, “Referandumdan çıkacak ‘evet’le Türkiye daha da büyüyecek, milletimiz daha huzurlu ve mutlu olacak” diye konuştu.

Başa dön tuşu