SANAT

KARACAOĞLAN DA EDEBİYATÇILAR BULUŞUYOR…

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile ortak bir çalışma içerisine giren ve Türkiye genelinde yaptığı birbirinden güzel ve anlamlı çalışmalara imza atan Kalem Ajans, Adana Karacaoğlan Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde edebiyatseverleri bir araya getirecek.

Türkiye genelindeki Edebiyat Müze Kütüphanelerinde ‘’Arkadaşım Edebiyat-Edebiyat Müze Kütüphanelerimiz’’ konulu çalışmayla ‘’Edebiyat’’ a büyük katkı yapan Kalem Ajans, bünyesindeki yazarlar Melike Gündüz, Fatih Erdoğan, Zeynep Sevde ve Bülent Ata ile müzisyen Hakan Çetinkaya’yı Karacaoğlan Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde gençler ve öğretmenlerle buluşturacak.

12 Aralık 2017 tarihinde Adana Karacaoğlan Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde yapılacak etkinlikte Melike Gündüz, Zeynep Sevde, Fatih Erdoğan ve Bülent Ata edebiyatseverlerle söyleşi yaparak kitaplarını imzalayacak müzisyen Hakan Çetinkaya da müzik dinletisi sunacak.

3 Ekim 2017 Tarihinde İstanbul da Ahmet Hamdi Tanpınar  Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde başlayan etkinlik daha sonra, 24 Ekim 2017 tarihinde Erzurum da Erzurumlu Emrah Edebiyat Müze Kütüphanesi, 14 Kasım 2017 tarihinde Diyarbakır da Ahmed Arif Edebiyat Müze Kütüphanesi, 28 Kasım 2017 tarihinde Kütahya da Evliya Çelebi Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde gerçekleştirildi.

Adana Karacaoğlan Edebiyat Müze Kütüphanesi’nde  yapılacak olan etkinlik, Ankara da Mehmet Akif  Ersoy Edebiyat Müze Kütüphanesinde sona erecek.

 

Başa dön tuşu