SİYASET

KARAİSALILAR’DAN ‘BİRLİK VE BERABERLİK GECESİ’

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Hasan Dönmez, AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Ali Coşkun ve AK Parti Çukurova Belediye Meclis Üyesi Ali Cengiz Taşcı'nın organize ettiği gece, merkez Seyhan İlçesi, Kanalköprü'deki Metro Düğün Salonu'nda yapıldı. Geceye AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, AK Parti Adana Milletvekilleri Talip Küçükcan ve Tamer Dağlı, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Karaisalı Beledile Başkan Vekili Hakan Arıcı, AK Parti Karisalı İlçe Başkanı Mustafa Ekici, Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak, Yüreğir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş, MHP Karaisalı İlçe Başkanı Sezai Yılmaz, AK Partili ve MHP'li belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, geçmiş dönemlerin siyaset ve bürokratları, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

 

Karaisalılar tarafından çiçeklerle karşılanan AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, herkesi 7 Nisan 2017, Cuma günü İstasyon Meydanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek toplu açılış törenine davet etti.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili de bilgi veren Bakan Çelik, "Mesele Türkiye'nin geleceği, Türkiye'nin geleceğinin koalisyon krizlerinden ve başka krizlerden korunması meselesi. Aksi takdirde bizim bu sistemde güç elde etme gibi bir problemimiz yok. 15 yıldır millet bizi birinci parti yapıyor, iktidar yapıyor. Şimdiye kadar 2 Cumhurbaşkanı, 4 başbakan çıkardık. Kurucu genel başkanımız şu anda ülkenin Cumhurbaşkanı. Üstelik halkın doğrudan oylarıyla seçildi. Bizim güçle ilgili bir problemimiz yok. Mesele güç isteme meselesi değil. Mesele Türkiye'yi korumak. Türkiye'nin geleceğinde koalisyon, askeri vesayet, yargı vesayeti, sistem içinde fay kırıkları istemiyoruz" dedi.

 

Geceyi düzenleyen Hasan Dönmez, Ali Coşkun ve Ali Cengiz Taşcı da geceye katılanlara teşekkür ederek "Kuvay-i Milliye ruhunun doğuş noktası olan Karaisalı ve Karaisalılar tarih boyunca nasıl ki 'Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan, Tek Bayrak' dedi ise 16 Nisan Referandumu öncesi yaptığımız davete siyasi parti ve görüş göstermeksizin icabet ederek aynı onurlu ve vakur duruşu bir kez daha göstermiş oldular.

 

Başta Avrupa Birliği Bakanımız Sayın Ömer Çelik başta olmak üzere bizim bu davetimize iştirak eden herkese teşekkür ederiz" dedi.

Başa dön tuşu