SEYHAN

Karalar halkın içinde halkla beraber

Adana’da havanın yağışlı olmasına rağmen Pazar gününü yoğun bir tempoda geçiren CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, 18 ayrı noktada çeşitli etkinlik ve toplantıya katıldı. DİSK Genel İş Sendikası’nın kongresi katılarak güne başlayan Başkan Karalar, günü geç saatlerde Tellidere’de mahalle toplantısıyla tamamladı.

 

HALKIN YANINDA HALKLA BERABER

Çukurova Kitap Fuarı’nın açılışına ve burada Ercan Karakaş’ın konuk olduğu söyleşiye de katılan Başkan Karalar, katılımcı ve konukların büyük sevgi gösterisiyle karşılandı. Mahallelerdeki ev ve kahvehane toplantılarına da katılan CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yaptığı konuşmalarda şu görüşlere yer verdi:

 

“Gittiğimiz her yerde gördüğümüz sevgi ve ilgi bizleri mutlu ediyor. Seyhan’da başlayan hizmet atağımızı şimdi daha da büyüterek tüm Adana’ya yayacağız. Seyhan Belediye Başkanı olduğumda halkın içinde olacağım onlardan kopmayacağım dedim. Şimdi de diyorum ki, Adana genelinde halktan kopmayacağım ve her zaman onların yanında olacağım. Bu gösterdiğiniz ilgi karşısında mutlu oluyorum ama asıl mutluluk yıllar sonra 31 Mart’ta gelecek seçim sonuçlarıyla olacaktır. Halkımızın desteğiyle Büyükşehir Belediyesi’nde halkçı belediyeciliği başlatacağız. Martın sonunda tüm ülkemize ve Adana’ya bahar gelecek.”

Başa dön tuşu