GENEL

Karataş Belediyesi Koridorları Kütüphane Oldu

Karataş İlçesinde 1991 yılında yapılan ve şu an kullanılamaz halde bulunan kütüphane binası tadilat görene kadar kitapların depoda saklanması yerine belediye koridorlarına dizilerek personel ve halk ile buluşması sağlandı.

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un 31 Martta seçimleri kazanması ile kütüphaneye destek amaçlı yaptığı çağrıya duyarsız kalmayan kitapseverlerin bağışladığı kitaplar, belediye personeli başta olmak üzere, halkın kullanımına imkân sağlamak üzere belediye koridorlarına kurulan raflarda yerini aldı.

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Okuyarak gelişen ve yarınlara umut ile bakan bir toplum arzusu ile ilçemizin en büyük eksiklerinden biri olan kütüphanemizi belediye koridorlarına taşımaya karar verdik. Kademeli olarak koridorlara rafların yerleştirilmesi ile dizilen kitaplar, personellerimiz başta olmak üzere halkımız ile buluşuyor. Görenler bazen şaşırıyor ama kitaplarımızın gördüğü ilgi karşısında bizler mutluluk duyuyoruz.  İlçemizde kütüphanemiz kurulana kadar kitaplarımızı, belediye koridorlarında kurduğumuz kitaplıklarda halkımız le buluşturmaya devam edeceğiz. Arzu eden tüm hemşerilerimiz kütüphanemizden kitap alabilir ve bağışta bulunabilirler. “ Dedi.

Başa dön tuşu