SİYASET

Karataş, Millet İttifakı’nı bağrına bastı

Karataş halkının bağrına bastığı Millet ittifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, yediden yetmişe Adanalı tüm vatandaşların sevgisini kazanan Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Karataş meydanından halka hitap etti. Denize yakınlığı, turizme açık, tarihi değeri yüksek olmasına rağmen yıllarca merkezi hükümet tarafından sahipsiz bırakılan Karataş’ın makus talihini yenmesi gerektiğine vurgu yapan Zeydan Karalar, Mehmet Yıldız ve Müzeyyen Şevkin, halkın ilçenin hak ettiği değeri görmesi için mücadele edeceklerini kaydetti.
ZEYDAN KARALAR NET KONUŞTU

Hem Adana'yı hem de Karataş'ı kazanacaklarını söyleyen Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar "Her ne kadar üzerimize türlü türlü iftiralar atılsa da, her ne kadar engellemeye çalışsalar da doğrulardan şaşmayacağız. Belediyelerde emeğiyle çalışanlar rahat olsunlar. Kimseyi işten atmayacağız. Sizlerin desteğiyle Karataş'ta Mehmet Yıldız, Adana’da Zeydan kardeşinize oyunuzu verdiğiniz an sırtınız yere gelmez. Bizler buralara derman belediyeciliğimizi yediden yetmişe tüm halkımıza anlatmaya geldik. Hem Adana, Hem de Karataş'la ilgili birçok projemiz var. Bu projelerin hayata geçmesi için sizin de desteğinize ihtiyacımız var. Sizlere sizden biri olan Mehmet Yıldız'ı emanet ediyorum. İnanıyorum ki Karataşlı kardeşlerimiz bu emanetimize sahip çıkacak ve bağrına basacaktır” dedi.
HALKA HİZMETE GELİYORUZ

Halka hizmete talip olduğunu belirten Millet İttifakı Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız ise "Bizler Karataş'ımızın kaderini değiştirmeye geliyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize, yaşlılarımıza huzur dolu iyi bir gelecek bırakmaya, hemşehrilerimizi projelerle buluşturmaya geliyoruz” dedi.
BİYOLOJİK ARITMADA YENİ DÖNEM

Karataş'ın kanayan yarası olarak bilinen biyolojik arıtma sorununu mutlaka çözeceklerini belirten Karataş Belediye Başkan Adayı Yıldız, "Bu konu bizim vazgeçilmezimizdir. Biyolojik arıtma konusu, Sayın Zeydan Karalar'ın liderliğinde Büyükşehir Belediyesi’nin ekonomik gücü ve yardımıyla mutlaka çözülecektir. Halkımızla eş güdüm sağlanacak ve kanalizasyon sorunu yüzde yüz oranda hallolacaktır” diye konuştu.
YAŞLILARIMIZA SEVGİ ORTAMI

Yaşlılar için rahatlıkla huzur içerisinde dinlenebilecekleri ortamlar kurulacağını anlatan Yıldız "Yaşlılarımız için bakım merkezi kuracağımızı taahhüt ediyorum. Bu konuda oldukça ciddi projelerimiz var. Yaşlılarımıza kuracağımız bakım merkezlerimizde bir aile ortamı oluşturacak, gerek personelimiz gerekse ilçemizde gönüllü vatandaşlarımızla yaşlılarımıza hep birlikte bir sevgi ortamı oluşturacağız” dedi.

 

İLÇEMİZ SİNEMAYLA BULUŞACAK

Konuşmasında gençleri de unutmayan Yıldız "İlçemizde sinema salonu kuracağız. Bu konuda ilgili firmalarla ve kurumlarla görüşüp sinema kültürünün ilçemizde gelişmesini sağlayacağız. Aynı şekilde halkevi kurarak belediyemizin destek olacağı amatör tiyatro grubu kurmayı da hedeflemiş durumdayız. Gençlerimize rahatlıkla spor yapabilecekleri alanlar, rahat edebilecekleri ortamlar sunacağız” ifadelerine yer verdi.
ŞEVKİN DESTEK İSTEDİ

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de Karataş’ın doğal ve tarihi güzellikleriyle öne çıkması gereken turizm merkezi olmasına karşın merkezi idareden hiçbir destek görmediğini dile getirdi. Karataşlıların daha güzel bir ilçede yaşamaya hakkı olduğunu vurgulayan, Karataşlılardan Millet İttifakı adaylarına destek isteyen Şevkin, “Karataş’ta Mehmet Yıldız’la, Adana Büyükşehir Belediyesi’nde Zeydan Karalar’la güzel işler yapılacağına, halk için halktan yana plan ve projelerle hem kent merkezimizin hem de şirin ilçe Karataş’ımızın çağdaş bir hüviyet kazanacağına inanıyorum” dedi.

Başa dön tuşu