SİYASET

Karataş ‘Yıldız’ gibi parladı

Karataş Atatürk Bulvarı’nda gerçekleştirilen ve Karataşlılar'ın büyük ilgi gösterdiği törene, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut, CHP Karataş İlçe Başkanı Oben Ersan Aygün, İYİ Parti Karataş İlçe Başkanı Ekrem Kuşçu, Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay ile Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Erdinç Altıok da katıldı.

 

"ADANA'NIN KALBİ KARATAŞ'I KURUTTULAR"

Millet İttifakı CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız, bu önemli günde kendisini yalnız bırakmayan yüzlerce hemşehrisine teşekkür etti. Köklü geçmişiyle, kadim mirasıyla tarihe iz bırakan Adana'nın şirin ilçesi Karataş'ın hak ettiği yerde olmadığına vurgu yapan Yıldız, “Bir zamanlar bolluk, bereket ve zenginlik denilince akla ilk önce Çukurova Bölgesi ve Adana gelirdi. Adana demek aynı zamanda Karataş demekti. Çünkü adam diksen adam biten ovasıyla ve deniziyle Karataş, Adana'nın ve tüm Çukurova'nın kalbiydi. İktidar partisine mensup iş bilmezler ise üretimin, bereketin ve bolluğun cenneti Karataş'ı yani Adana'nın kalbini kuruttu" diye konuştu.

 

"SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ"

Bugüne kadar Karataş'ın gelişimine katkı koyan, yurttaşlara hizmet eden herkese teşekkür eden Mehmet Yıldız, sadece Adana ve Çukurova değil Türkiye'nin en kıymetli kentlerinden olan Karataş'ın yokluğa, yoksulluğa, işsizliğe, üretimsizliğe, sefalete mahkum edilmesine izin vermeyeceğini dile getirdi. "Daha yaşanabilir bir Karataş mümkün. İşsizlik, yoksulluk, yoksunluk Karataş'ın kaderi değil" diye konuşan Yıldız, "Arıtma yetersizliğinden balıkçıların avlanamamasına, susuzluktan alt ve üst yapı sorunlarına dek Karataşımızın onlarca problemi var. Sorunları biliyoruz, çözmeye hazırız. Karataş'ta işsizin, işçinin, memurun, köylünün, esnafın, kadının, gencin ve öğrencinin yani herkesin ihtiyaçlarına cevap vermeye geliyoruz. Hizmette ayrımcılık yapmadan Karataş'a derman olmak için yola çıktık" dedi. Çok çalışarak 31 Mart gecesi Karataş meydanında yurttaşlarıyla birlikte seçim şöleni gerçekleştireceklerine inandığını belirten Yıldız, ayrışmadan, birleşerek, güçlenerek ve dayanışma ruhuyla Karataş'a hizmet etmekten onur duyacağını kaydetti.

 

KARALAR, SOSYAL BELEDİYECİLİĞE VURGU YAPTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar ise Karataş'ın turizmi, denizi, bereketli toprakları ve misafirperver insanlarıyla diğer ilçeler gibi Adana'nın vazgeçilmezi olduğunu vurguladı. Sosyal belediyecilik anlayışını Adana'nın geneline yaymak için büyük bir uğraş verdiklerini ifade eden Karalar, "Bugüne kadar Seyhan Belediye Başkanı olarak imkanlarımız doğrultusunda Karataş'ın bir çok eksiğini tamamlamak için çaba gösterdik. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumuzda da Karataş'ın her türlü ihtiyacını karşılamak bizim en temel görevimizdir" dedi.

Tüm Adanalılar ile birlikte el ele gönül gönüle vererek kenti her yönüyle gelişmiş bir görüntüye kavuşturmak için yola çıktıklarını bildiren Zeydan Karalar, "Tüm adaylarımız gibi Mehmet Yıldız kardeşime de destek istiyorum. Karataşlıların kardeşlerine sahip çıkacağına inanıyor ve Yıldız'ı sizlere emanet ediyorum" diye konuştu.

 

MİLLETVEKİLLERİ DESTEK İSTEDİ

CHP Adana İl Başkanı Emrah Kozay, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut da Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar başta olmak üzere kent genelinde Millet İttifakı adaylarına büyük bir ilgi ve destek olduğunu belirterek, "Halktan yana bir yönetim anlayışına sahip adaylarımızla modern bir belediyecilik anlayışının hakim olması için Mehmet Yıldız'a güveniyoruz. Karataş'ı hak ettiği noktalara taşıyıp 'daha yaşanabilir bir kent' olması için var gücüyle çalışacağının sözünü veriyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar, hep birlikte Millet İttifakı CHP Karataş Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldız'ın merkez seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.  Yoğun kalabalıkla yapılan açılış sonrası Mehmet Yıldız ve beraberindekiler, ilçe merkezinde seçim turu atarak esnafı ve yurttaşları selamladı.

Başa dön tuşu