VALİLİK

KARATAŞLI MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Mehmet Akif Ortaokulunda düzenlenen toplantıda muhtarlık müessesinin önemine değinen Vali Demirtaş, yaşadıkları ve görev yaptıkları mahallelerin her türlü sorununu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştiren muhtarların devlet ve vatandaş arasında bir köprü vazifesi gördüğünü dile getirdi.

 

Son yıllarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Muhtarlarla Buluşma" adı altında düzenlediği programları, kendilerinin de sıkça il genelinde düzenlediklerini belirten Vali Demirtaş, vatandaşlara kamu hizmetlerinin etkin ve hızlı bir şekilde ulaştırılmasında büyük destekleri olan muhtarlara yaptıkları çalışmalar için teşekkür ettiğini dile getirdi.

 

Karataş ilçesinde yapılan yatırımlara da değinen Vali Demirtaş, ‘’Balıkçılık ve su ürünleri potansiyeli oldukça büyük Karataş ilçemizde kuracağımız Balıkçılık ve Su Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi ilçemizin istihdamına önemli katkılar sağlayacak.’’ dedi.

 

Karataş ilçesinin en önemli gereksinimlerinden biri olan arıtma tesisinin de bir an evvel bitirilmesi için yapılan çalışmaların takipçisi olduklarını belirten Vali Demirtaş, ‘’ Dünyadaki en gelişmiş sistem olan MembranBio-Reaktör Pissu Arıtma Prosesi’ne göre dizayn edilen arıtma tesisinin tamamlanmasıyla birlikte yaz aylarında nüfusu önemli oranda artan Karataş'ın turizm potansiyelinin büyük bir ivme kazanacağını düşünüyoruz.’’ dedi.

 

El ele vererek Adana’nın gözbebeği ilçelerinden olan Karataş’ı sahip olduğu tüm avantajları, denizi ve doğal güzellikleri ile her anlamda ayağa kaldırma vakti olduğunu belirten Vali Demirtaş, toplantının devamında muhtarların kendisine ilettiği talepleri dinledi ve dile getirilen hususlar için gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

 

Karataşlı muhtarlar ise bu tarz toplantıların kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek mahallelerinin sorunları ile ilgilenen Vali Demirtaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Başa dön tuşu