YAŞAM

Karnavalda anne şefkati

 Bu yıl beşinci kez insanları portakal çiçeklerinin kokuları eşliginde baharı karşılamak üzere Adana’da buluşturan Portakal Çiçeği Karnavalı renkli, bir o kadar da anlamlı etkinliklere sahne oluyor.  Adana Galeria’da açılan standlarda birbirinden güzel, el emeği göz nuru ürünleri sergileyen kurumlar, kuruluşlar, kadınlar, yaşlılar, gençler ve çocuklar karnavala ayrı bir anlam yüklüyor.

 

HER ŞEY ÖĞRENCİLER İÇİN…

Karnavalda öne çıkan derneklerden biri de Türk Anneler Derneği Adana Şubesi. Her ay 60 öğrenciye burs imkanı sağlayan Türk Anneler Derneği Adana Şubesi, karnaval süresince karnaval tişörtleri, rengarenk taçlar, anahtarlıklar, renkli pazar çantaları ve daha bir çok ürünü karnavala katılanların beğenisine sunuyor.

 

81 KENTTE ÇALIŞIYORLAR

Çocukların daha iyi şartlarda eğitim-öğretim görmelerine destek olmak amacıyla yola çıktıklarını belirten Türk Anneler Derneği Adana Şube Başkanı Semiramis Kulak, tüm geliri öğrencilere aktarılacak ürünlerin her birinin ayrı birer umut olduğuna işaret etti.

 

Eğitim odaklı programlar hazırladıklarını ifade eden Kulak, genel merkezi Ankara’da bulunan derneğin 81 kentte şubesi olduğuna işaret etti ve tamamen öğrenciler yararına çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu